Ako na to

Krémová hrášková polievka

Hrášková krémová polievka

Svieža zelená farba a dokonalá chuť krémovej hráškovej polievky si vás podmaní, a to nielen počas Veľkej noci. Pripravili sme si pre vás recept na nielen chutnú, ale aj farebnú polievku, ktorú budete zaručene jesť aj očami. Rozveseľte vašu kuchyňu týmto zeleným zázrakom a neoľutujete. Kvalitu hráškovej polievky u vás doma ocenia malí aj veľkí. V minulosti sa […]

Čítaj viac
Najlepšie palacinky

Najlepšie palacinky

Máte vlastný recept na palacinky a bojíte sa experimentovania s iným? S naším receptom na najlepšie palacinky sa báť už vôbec nemusíte. Ukážeme vám, ako vyzerá najlepší recept na palacinky, aké množstvo surovín zvoliť, aký presný postup dodržať a nevyhneme sa ani 5 najčastejším chybám pri príprave palaciniek. Tak, už len nabrať odvahu a hor sa do receptu! […]

Čítaj viac
palacinky 321

Palacinky 321: jemné palacinky, ktoré sa netrhajú!

Robili ste už palacinky, no nie vždy sa vám aj podarili? Aj vám sa častokrát poriadne trhali na panvici, pričom ste si vždy bola istá, že ste použili ten správny pomer surovín? Ach … toto všetko som zažívala, až kým som neprišla na správny pomer hlavných surovín do palaciniek – mlieka, vody a oleja a […]

Čítaj viac
zemiakové halušky

Ako sa robia zemiakové halušky ᴥ Recept len na 35 min

Recept na zemiakové halušky je strašne jednoduchý, no predsa som sa ho tak bála. Poznáte to, radi by ste si pripravili rýchly obed, máte kyslú kapustu či bryndzu, už len tie zemiakové halušky akosi chýbajú. My vám však ukážeme, ako si zarobiť zemiakové cesto, koľko surovín budete potrebovať a približne na koľko porcií vám náš […]

Čítaj viac
poleva na medovniky

Poleva na medovníky

Zdobiť medovníky aj tento rok, alebo… veď o rok budem mať viac času na zdobenie… ? Poznáte to asi všetci! Pri pečení medovníčkov sa mnohé gazdinky zamýšľajú nad tým, či sa pustiť aj do ich zdobenia alebo jednoducho nechať medovníky bez špeciálnej polevy. Poznáme aj také vianočné pekárky, ktoré majú zo zdobenia dokonca obavy. Pripraviť […]

Čítaj viac
Jaternice

Ako upiecť jaternice: Príprava jaternice, aby nepopraskala

Domáce jaternice – snáď najobľúbenejší pokrm z bravčového mäsa v minulosti i dnes. Aj práve kvôli čerstvým hurkam boli domáce zakáľačky najväčšími sviatkami v roku po Vianociach a Veľkej noci. Ak sa aj vám ušla domáca jaternica a chystáte si ju pripraviť, vedzte, že v tomto recepte vám ukážeme dokonale pečenie jaternice tak, aby vám […]

Čítaj viac
halušky k perkeltu

Ako sa robia halušky k perkeltu

Halušky sa u nás pripravujú už od nepamäti ako jednoduchá príloha k perkeltu či iným mäsitým pokrmom. Celé generácie pred nami zvykli varievať halušky a ak tomu neveríte, opýtajte sa vašej starej mamy, tá vám ich hneď pripraví – lahodné a jemné ako pena. Halušky sa najčastejšie používajú ako príloha k mäsám (k perkeltom či paprikášom), ale aj samostatne […]

Čítaj viac
Cheesecake s mascarpone

CHEESECAKE: 5 TOP receptov na cheesecake

Cheesecake ako dezert v súčasnosti naberá na popularite. Ide o veľmi chutný a obľúbený koláč, ktorému odolá len málokto. Pustite sa s nami do prípravy našich overených receptov na cheesecake a určite neoľutujte.

Čítaj viac
Ako upiecť kura

Ako upiecť kura v rúre, 3 kroky na chrumkavé pečené kura

Máločo je také jednoduché ako upiecť kura. Keď je nedopečené, vložíme ho späť do rúry. Keď je prepečené, prsia budú síce ..

Čítaj viac
Domáce müsli

Domáce müsli

Čo sú to müsli? Müsli sú zmesou rôznych chutných surovín, no základom musia byť vždy cereálie – obilniny ako ovos, pšenica, pohanka či špalda. K celeáliám sa môžu pridať orechy, sušené ovocie, hrozienka, semiačka či čokoláda. Müsli sa pridávajú najčastejšie k mliečnym výrobkom ako jogurt, mlieko alebo aj tvaroh. Práve preto sú müsli ideálnou voľbou […]

Čítaj viac
Najlepšie recepty na internete. Uvarte si s nami rýchle a zdravé recepty a potešte svojich najbližších. Vyskúšajte overené vianočné či veľkonočné recepty, fitness recepty