Bublanina bez vajec

Ako si pripraviť jeden z najznámejších koláčov, bublaninu, a to rovno bez vajec? Aj vy si kladiete túto otázku a nemáte odpoveď? Nazrite do nášho receptu na bublaninu bez vajec a nájdite odpoveď na vašu otázku.

A navyše, ponúkame jeden veľmi dôležitý benefit, ktorým je zdravý recept bez výčitiek. U nás doma si zvykneme pripravovať rôzne alternatívy bublanín a jednou z nich je práve zdravšia verzia so špaldovou múkou, a okrem iného bez vajíčok. Je to skvelá alternatíva nielen pre prívržencov zdravšieho životného štýlu, ale aj pre alergikov či vegánov.

Suroviny

  • 2 šálky špaldovej múky
  • 1 šálku vlažnej vody
  • pol šálky trstinového cukru
  • pol šálky oleja
  • 1 vanilkový puding
  • 1 ČL prášku do pečiva
  • ovocie podľa chuti

 

Postup

1

Najskôr si vyhrejeme rúru na 180 stupňov a následne sa pustime do prípravy cesta.

2

V kuchynskom robote si vymiešame múku, prášok do pečiva, vodu, cukor, olej a pudingový prášok.

3

Vytvoríme kompaktné cesto a vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech.

4

Na hotové cesto poukladáme nakrájame ovocie (či už čerstvé alebo zavárané) a môžeme vložiť do vyhriatej rúry na pol hodinku.

5

Po upečení posypeme práškovým cukrom a chutná bublanina sa môže podávať.

Fotorecept

Bublanina bez vajec Bublanina bez vajec Bublanina bez vajec

Tipy na záver

Ak vám chýba vajíčko pri pečení, nezúfajte a prečítajte si, čím sa dá vajce nahradiť.

© Copyright, Fotogaléria Redakcie FoodFest.sk

Čítajte ďalej:

Upozorni ma na
guest
0 Komentáre
Inline Feedbacks
Zobraz všetky komentáre
0
Tešíme sa na vaše komentáre pod článkom!x
()
x
Najlepšie recepty na internete. Uvarte si s nami rýchle a zdravé recepty a potešte svojich najbližších. Vyskúšajte overené vianočné či veľkonočné recepty, fitness recepty