Karamelový krém je ideálna pochúťka do koláčov. Ak plánujete upiecť tortu alebo obyčajný veterník, pripravte si náš domáci karamelový krém bez salka. Môjmu manželovi chutil, určite bude chutiť aj vám.
Toto dávkovanie je pripravené na potretie jedného štandardného plechu na pečenie do výšky približne 15 mm. Dôležité je, aby ste krém neurobili príliš hustý. Treba počítať s tým, že po vychladnutí krém ešte zhustne.
Šľahačku odporúčame aspoň 30%. Do krému môžete ešte pridať karamelový puding alebo zlatý klas, ak potrebujete chuť ešte zvýrazniť.
.za fotky ďakujeme
whipped cream and homeade caramel od Lara604 je licencovaný pod CC BY-SA 2.0 @06/2018 //pridaná vrstva na originál
Hodnotenie receptu
10 Ľudí už ohodnotilo tento recept
Priemerné hodnotenie