Trik 2: Ako upiecť chrumkavé kuriatko?

Čo je najlepšie na pečenom kurati? No predsa chrumkavá koža! Hoci výživový poradci s nami súhlasiť asi nebudú, chrumkavá kožka po dopečení pridá ten povestný zlatý bodík.

Ak teda chcete, aby koža zostala aj po dopečení poriadne chrumkavá, potrite kura pivom. Znie to neuveriteľne, ale funguje to skvele.

.za fotky ďakujeme

Roasted Chicken od vauvau je licencovaný pod CC BY 2.0 @04/2021

Čítajte ďalej:

Upozorni ma na
guest
0 Komentáre
Inline Feedbacks
Zobraz všetky komentáre
0
Tešíme sa na vaše komentáre pod článkom!x
()
x
Najlepšie recepty na internete. Uvarte si s nami rýchle a zdravé recepty a potešte svojich najbližších. Vyskúšajte overené vianočné či veľkonočné recepty, fitness recepty