K sviatkom jari nepochybne patria veľkonočné recepty. Okrem sladkých veľkonočných zákuskov však nesmie chýbať ani veľkonočná špecialita – špenátová roláda. S prípravou špenátu či čistením špenátových listov vám radi pomôžeme.
Ak teda očakávate na Veľkonočný pondelok početnú návštevu odhodlaných šibačov a kúpačov, verte, že pomocou dobrého jedla ich veľmi potešíte. Zabodujte s nami!
Príprava špenátovej rolády – suroviny
Na prípravu rolády budeme potrebovať nasledovné suroviny:
Na cesto:
- špenát
- vajcia
- cesnak
- polohrubá múka
- kypriaci prášok
- soľ
- olej
Na plnku:
- maslo
- vajce
- topený syr
- jarná cibuľka alebo pažítka
- soľ
Konkrétne množstvo surovín si nájdete nižšie, v detaile prípravy receptu špenátovej rolády. Dobrú chuť!
.za fotky ďakujeme
Cooking-593 od Edsel Little je licencovaný pod CC BY-SA 2.0 @06/2018 //pridaná vrstva na originál
Hodnotenie receptu
2 Ľudí už ohodnotilo tento recept
Priemerné hodnotenie