Špenát | FoodFest.sk

Špenátová roláda na Veľkú noc

K sviatkom jari nepochybne patria veľkonočné recepty. Okrem sladkých veľkonočných zákuskov však nesmie chýbať ani veľkonočná špecialita – špenátová roláda. S prípravou špenátu či čistením špenátových listov vám radi pomôžeme.

Ak teda očakávate na Veľkonočný  pondelok početnú návštevu odhodlaných šibačov a kúpačov, verte, že pomocou dobrého jedla ich veľmi potešíte. Zabodujte s nami!

Príprava špenátovej rolády – suroviny

Na prípravu rolády budeme potrebovať nasledovné suroviny:

Na cesto:

  • špenát
  • vajcia
  • cesnak
  • polohrubá múka
  • kypriaci prášok
  • soľ
  • olej

Na plnku:

  • maslo
  • vajce
  • topený syr
  • jarná cibuľka alebo pažítka
  • soľ

Konkrétne množstvo surovín si nájdete nižšie, v detaile prípravy receptu špenátovej rolády. Dobrú chuť!

.za fotky ďakujeme

Cooking-593 od Edsel Little je licencovaný pod CC BY-SA 2.0 @06/2018 //pridaná vrstva na originál

Hodnotenie receptu

  • (5 /5)
  • 2 (hlasy)

O šéfkuchárovi :

Podobné recepty

Najlepšie recepty na internete. Uvarte si s nami rýchle a zdravé recepty a potešte svojich najbližších. Vyskúšajte overené vianočné či veľkonočné recepty, fitness recepty