karamelový krém

Karamelový krém

Karamelový krém je ideálna pochúťka do koláčov. Ak plánujete upiecť tortu alebo obyčajný veterník, pripravte si náš domáci karamelový krém bez salka. Môjmu manželovi chutil, určite bude chutiť aj vám.

Toto dávkovanie je pripravené na potretie jedného štandardného plechu na pečenie do výšky približne 15 mm. Dôležité je, aby ste krém neurobili príliš hustý. Treba počítať s tým, že po vychladnutí krém ešte zhustne.

Šľahačku odporúčame aspoň 30%. Do krému môžete ešte pridať karamelový puding alebo zlatý klas, ak potrebujete chuť ešte zvýrazniť.

.za fotku ďakujeme Lara604

Hodnotenie receptu

  • (5 /5)
  • 7 (hlasy)

O šéfkuchárovi :

Podobné recepty

Najlepšie recepty na internete. Uvarte si s nami rýchle a zdravé recepty a potešte svojich najbližších. Vyskúšajte overené vianočné či veľkonočné recepty, fitness recepty