Ako upiecť krásne nadýchanú bábovku? Tento trik vás dostane!

Piekli ste už množstvo báboviek, no nie každá sa vám podarila tak, že bola krásne nadýchaná? Potom ste na správnom mieste. Poradíme vám ako upiecť bábovku tak, aby bola krásne nadýchaná ako jemný letný vánok.

Hoci pečiem rada a relatívne často, keď sa zastavím pri bábovkách, nie vždy sa mi podarili také jemne nadýchané. Najprv som si myslela, že to bude v kvalite surovín, potom som bola presvedčená o druhotriednej kvalite múky, no ani jeden predpoklad sa mi nenaplnil.

A tak som začala zisťovať a “googliť”, kde môže byť problém a hlavne ako upiecť krásne nadýchanú bábovku, po ktorej sa budú deti ešte na druhý deň oblizovať.

A podarilo sa mi nájsť tip, ktorý mi dokonca aj pomohol dosiahnuť nadýchanú bábovku ako penu. Odskúšala a naozaj, zabralo to!
Preto, milé pekárky, skúste aj vy a dajte nám vedieť. Ten tip je jednoduchý:

“Jednu lyžicu hladkej či polohrubej múky v ceste nahraďte škrobovou múčkou a cesto bude po upečení ešte jemnejšie a lahodnejšie. A bábovka tak naberie vzhľad krásne nadýchanej maškrty.”

ako upiecť bábovku

Nadýchaná bábovka

© Copyright, Fotogaléria Redakcie FoodFest.sk

Čítajte ďalej:

Upozorni ma na
guest
0 Komentáre
Inline Feedbacks
Zobraz všetky komentáre
0
Tešíme sa na vaše komentáre pod článkom!x
()
x
Najlepšie recepty na internete. Uvarte si s nami rýchle a zdravé recepty a potešte svojich najbližších. Vyskúšajte overené vianočné či veľkonočné recepty, fitness recepty